olo

Runoilija hansufer

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.7.2007
Viimeksi paikalla: 12.8.2022 23:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miks tuntuu ettei jaksa?aina vaan aattelee,oon täys paska.
miks en pysty uskoo ihmisiin,sanat vaan peittyy kyyneliin.
miks kokoajan vaan masentaa?miks en elämäs nauttii saa?
mistä johtuu kaikki tää,mul oikeesti hajoo nyt pää.
emmä enää kestä tätä.missä vika,en ymmärrä sitä.
voiko joku mulle syyn selittää,vai pitääkö mun aina vaan kärsiä?
pystyykö joku auttaa mua,vai haluuko kaik et must on enää vaa kuva?
miks must tuntuu tältä,eikö kaikki oo hyvin?ainaki näyttäis siltä.
ei,mä en kestä enää,haluun vaan kaulan auki vetää.
mikä mussa on vikana?miks hajottaa näi sikana?
miks en oo onnellinen,vaan paska pessimistinen?
mistä saan voimat jatkamaan,voittamaan tän kuoleman maan?
kertokaa mulle äkkiä,muuten oon kerinny jo lähteä.
jumala auta mua,mullon ikävä sua.
haluan taivaaseen,ikuiseen kirkkauteen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
hansufer isä 26.7.2007 2 Runo
hansufer olo 26.11.2007 0 Runo
hansufer poika. 7.9.2007 0 Runo
hansufer kiitollisuus 31.7.2008 0 Runo
hansufer Nimetön 26.7.2007 0 Runo
hansufer Silmät ovat sielun peili? 27.11.2007 1 Runo
hansufer Nimetön 3.8.2007 1 Runo
hansufer sekaisin. 26.7.2007 0 Runo
hansufer tie 31.7.2007 0 Runo
hansufer sisko 26.7.2007 0 Runo