Nimetön

Runoilija Linnea borealis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen ollut pöytälaatikkorunoilija jo pitkään, mutta kovin ahkerasti en kirjoita. Joskus tekstiä syntyy runsaasti, joskus kirjoittaminen unohtuu pitkiksi ajoiksi.

Ikuinen romantikko. Ikuisen kaipuun vallassa. Kirjoittajana toivottavasti kehittyvä.
 

Sinun sormenpäittesi
viipyvälle hipaisulle

minun ihoni hiljainen hetki

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo. Kaunis.
Hyvää syntymäpäivää.

Huuuuuuuuui, mikä tunne! Onnittelut !

Taikaa täynnä :) Kaunis.

Luetaanpa vielä niin että jätetään pronominit pois! Huijui!!

tämä myös, kaunis ja hauras. kuiskaten lukea pitäisi, siksi myös kursivointi toimii. ihana, lempeä.

tässä on kyllä lyhykäisyydessään sanottu niin paljon tunnelmaa, että hengästyttää.

Pysähdyttävät rivit.
Onnea päivääsi!

Viipyvää hipaisua kutsutaan eräissä piireissä myös termillä hipeltäminen. Mutta herkkähän tämä.

Uskomattoman kaunis ja herkkä runo. Aivan kuin hipaisu iholle mutta jättää kuitenkin lähtemättömän jäljen.

Sormenpäitten hipaisu on sitä ihaninta kosketusta iholla:-)

Kiitos sinulle arvostelustasi.

Sormenpään hipaisu... siinä hipasuista suurin.

Rakastuneen rukous,se tämä on minulle,pienellä sanamäärällä tuhansia tunnekuvia

Tässä on paljon. Ihan mieletön!
Meni iho kananlihalle.

Ihana hipaisu, taianomainen hetki tuo...

Kuiskaten luettava, täynnä latausta, hiipivää odotusta... MAHTAVA TUNNELMA!

Nuo hetket,kruunaavat elämän!

Rakkauden nimissä harras rukous, kiitoslaulu.
Tunnelma niin intiimi että lukiessaan pidättelee hengitystä ettei häiritsisi tätä korun kaunista hetkeä.

Kertakaikkiaan upea, rauhoittava runo! Todentotta tamän luettua ymmärtää rauhoittua!!! *HUOH*

Niin kaunis, Olen sanaton.

Henkäyksenherkkä, äärettömän kaunis rakkausruno!
Sinulle Onnea Tänään! :)

Upea!

lyhykäisen osuva, hipaiseva kosketus

 

Käyttäjän kaikki runot