Nimetön

Runoilija Anneeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sulle mä pystyin kaiken kertomaan,
en kysynyt haluatko kuulla.
Olit hyvä kuuntelija,
kunnes pahimman mulle teit.

Nyt minuun sattuu ja
sisälleni joudun kaiken jättämään.
Olisit varoittanut tai
edes vihjaillut.

Kaikki tuli mulle suoraan päin naamaa,
ja sua vihaan..

Vihaisinkin,
en vain pysty unohtamaan.

Et ymmärrä miten minuun sattuu,
kuin palavalla raualla oisit minuun sydämmeeni
polttanut reijjän, palavat reunat palaa ja palaa,
ei rupea parantumaan.

Miksi vielä kiusaat minua?
Mene pois minun elämästä..

Tai tule takaisin..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Anneeli Ero 30.8.2006 0 Runo
Anneeli Nimetön 5.1.2009 1 Runo
Anneeli Nimetön 20.11.2012 0 Runo
Anneeli Nimetön 26.1.2011 0 Runo
Anneeli Nimetön 29.10.2006 2 Runo
Anneeli Nimetön 29.10.2006 0 Runo
Anneeli Nimetön 29.10.2006 1 Runo
Anneeli Nimetön 16.1.2013 0 Runo
Anneeli Nimetön 16.1.2013 0 Runo
Anneeli Sydänsuruja 30.8.2006 0 Runo