Kaipuu

Runoilija MaryRose

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The truth is out there...
 

Ystäväni eivät ymmärrä 
     Juoksen luoksesi kylmässä marraskuun sateessa
Hänen tummat kiharat liehuvat kylmässä tuulessa Haluan sinun tulevan iholleni
Katson kun sinä liikut poispäin

Olet hyvä ystäväni vaikka sinä et sitä tiedä
  , Kuunnellessani sinua saan aina hyviä ideoita Kirjoitan sinusta paljon tarinoita
Katselen sinua mielelläni joka päivä Minä haluan tietää miltä sinun ihosi tuntuu
Kuulen kuiskauksesi...

Sinä tuoksut huumaavalle -
Olet yön lapsi Olet kaukana ja se särkee sydämeni
  Nyt toivoisin sinun halaavan minua lujaa Katson ruskeisiin silmiisi ja haluan jäädä
Jättäisitkö vaimosi minun takia Pidä minua vielä hetken.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot