Ääni tyhjyyteen

Runoilija 9f13d9e1b4b0fc2b43619c441cd01b99

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2010
Viimeksi paikalla: 11.10.2018 12:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Ihana tyttö:)
 

Pimeää mustaa.
Siellä seisoo joku.
Ahdistavat varjot palaavat huutaen.
Traumaattiset muistot syöpyvät aivoihin.
Yritän sulkea silmät, sulkea korvat.
Sulkea itseni.
Silti ne äänet pysyvät päässäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeata mutta jotenki realinen runo.. !!

 

Käyttäjän kaikki runot