Tukijoukkosi, ystävä.

Runoilija princesss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

♥ No one knows what it's like, to be mistreated, to be defeated, behind blue eyes And no one knows how to say, that they're sorry. And don't worry, I'm not telling lies ~ 18-vuotias tyttö Turun läheltä kirjoittelee (:
 

Olet kuin johtajamme,
meidän ryhmä on sinun hallussa.
Puhut tukijoukoista, kun me luulimme
olevamme ystäviäsi.
Haluat haudata kasvosi meikin taakse,
kova ulkokuori alkaa hajota ympäriltä,
pian pääsemme näkemään sen, jonka
takana seisoit.
Pian mikään ei ole ennallaan,
panssarisi hajoaa,
ryhmäsi katoaa ympäriltäsi,
kohtelit meitä kuin typeriä lumppuja,
jotka eivät muka ymmärrä mitä ajat takaa.
Omaa etuasi.
Sitä sinä ajoit koko ajan takanasi,
mutta ennen kuin huomaatkaan
tajuat mikä meni vikaan.
Kannattiko tuhlata pahoja sanoja ystäviisi ?
Kannattiko hankaloittaa elämääsi ?

Kannattiko pitää ystäviäsi vain tukijoukkona,
tukijoukkona sinun parempaan maineeseen ?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot