Loppu.

Runoilija princesss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

♥ No one knows what it's like, to be mistreated, to be defeated, behind blue eyes And no one knows how to say, that they're sorry. And don't worry, I'm not telling lies ~ 18-vuotias tyttö Turun läheltä kirjoittelee (:
 

En saa taaskaan unta, ja alan kelata kaikkea.
Mitä helvettiä meidän välillä oikein tapahtu,
ensin kaikki oli hyvin ja paljon puhuttiin,
ja nyt yht'äkkiä mielipiteet toisistamme
muuttui ja alettiin vihata lähinnä.
Miten ihmeessä me tähän ollaa ajauduttu,
paljon hyvää me ollaan yhdessä koettu,
mutta nyt tuntuu siltä, että molemmat
toivois salaa, ettei oltais koskaa edes tutustuttu.

Niihin menneisiin aikoihin on todella vaikea palata, en voi tajuta mitä yrität multa salata,
ja silloin kauan sitten aamulla kun mä menin
keittiöön mä näin sun avaimet siinä pöydällä.
Miksei me puhuttu, vaan totuuden yritit kieltää,
ja enää yöllä taivaalla ei näy enää niitä tähtee kahta.

Muistan hetket kun oltiin kaksin,
mä olisin voinut vaikka meille tilata taksin
jos olisin sun kanssas päässy aina iltaa jatkamaan.
Mutta nyt meitä on enää yksi,
molemmat erillään yksinäin,
molemmilla paljon hyvää takana, ja edessä päin.

Anna oikeesti anteeks en halunnu suo loukata,
en halunnu suo satuttaa, nyt en vaan pysty
enää käsittää, et mitä mun päässänikin oikeen liikkuu.

Oo kiltti ja usko muo,
mä tein kaiken suhteen eteen,
mut näin ne kaikki suhteet kai sit vaan menee.
Ei tätä kyl varmaan kukaan sunnitellu näin,
kaikki aikasemmat jutut on nyt ihan väärinpäin.

Noniin, en ala enempää meit kelaa.
Arvat on heitetty, pelit pelattu,
ja vihdoin tääki video sitte loppuun kelattu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot