Ajattelin.

Runoilija princesss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

♥ No one knows what it's like, to be mistreated, to be defeated, behind blue eyes And no one knows how to say, that they're sorry. And don't worry, I'm not telling lies ~ 18-vuotias tyttö Turun läheltä kirjoittelee (:
 

Ajattelin,
minä todellakin ajattelin,
että kunpa en
olisi tavannut sinua
ollenkaan, vaikka olet
tuonut elämääni niin
paljon hyvää, enemmän
kuin kukaan muu
koskaan.
Silti toivoisin voivani
vaihtaa aikaa ja paikkaa,
etten olisi koskaan sinua,
tuntenut, en tajunnut
kuinka paljon olet,
voinut viedä mukanasi
minusta, kun lähdit pois.

Mutta silti, vaikka en haluaisi tuntea sinua,
muistan tuoda joka vuosi, kynttilän haudallesi!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot