Ajan kirskuvat ruostehampaat

Runoilija Bacchus82

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taiteilija vuosimallia 1982. Kiinnostunut elämästä, ilmiöistä ja tunnetiloissa rypemisestä. Olen julkaisemassa ensimmäistä runokokoelmaani lähiaikoina. Myös nettisivut ovat rakenteilla ja sieltä tulee löytymään myös kuvataidetta + muuta mielenkiintoista. Infoa kokoelmasta ja kotisivusta tulee pian lisää. Tämän hetkinen kotisivuosoite ohjaa bändini sivuille.
 

eilinen on aina vain
historiaa
ja lauluni sinulle
itäinen keskitalven tuuli

se viiltää kasvojasi vain
sen hetken, että
veri lumessa todistaisi
jumalten sinetin

ajan rattaat ohjaavat
näytelmiä rakkaudesta
ja roolimme murskautuvat
niiden kirskuvien ruostehampaiden
musertavasta voimasta

tunsin vielä illalla
kasvojeni uurteet, mutta
synnyin heti uudelleen

kaukosäädin kädessä
valitsemme
pyhiä toimituksia

valikoista
näkemyksemme vaihtuu
kuin kodittoman
yösija

runnon neliskanttista
palikkaa pyöreään
reikään
muuttuvan vaatimuksen
mustaan aukkoon

vallihautojen toisella
puolella on aina
uusien sanojen
vyöhyke

sieltä ammutaan
merkitysten konepistooleilla

jos Jeesus tulee uudelleen,
katson hänen ristiin
naulitsemisen suorana
mtv3 maxilta

Selite: 
Ihminen ja muuttuva ajankuva.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot