Nimetön

Runoilija Avopotilas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ruumiimme kaltereissa, kauniit sielumme itkevät.
 

Ihosi samettinen pehmeys,
sydämesi rauhallinen tykytys.
Painan pääni hiljaa rintaasi vasten,
kuulen, kuinka veri virtaa sydämeesi kohisten.
Lannistun huuliesi painautuessa huulilleni,
se tunne valtaa sisimpäni.
Kehoni lamautuu polttavasta katseestasi.
Ollaan hetki hiljaa tässä, syleilemässä.

Ollaan ihan vaiti ja annetaan ikuisuuden kulua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan kaunis.
Hyvää syntymäpäivää! =]

Oi kun kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot