Kaktus

Runoilija salaisuus

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuskanhuutoja ja onnenriemua ja kaikkea siltä väliltä
 

Piikkikuoreesi kätkeydyt
pakoon maailmaa
Samalla suojaat itseäsi kolhuilta
niin sisäisiltä
ja ulkoisilta
Nyt esität vahvaa
Ilman kuortasi olisit kuitenkin suojaton
Olet sisäänpäin kääntynyt ihminen
voisin verrata sinua kaktukseen

Selite: 
<3 Tuot mieleeni kaktuksen <3
Kategoria: 
 

Kommentit

piikikäs teksti ;) :D

 

Käyttäjän kaikki runot