Sisko

Runoilija LumenTanssi

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä tee huomenna sitä, minkä voit tehdä jo tänään.
 

Oli pimeää.
Katsoin ulos tyhjyyteen, mustaan metsään.
Pelkäsin,
mutta tiesin, etten ollut yksin.
Sillä sinä olisit kanssani.
Ikuisesti.

Selite: 
Runo kertoo siskoni menetyksestä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo. Itse olen menettänyt veljeni. Jaksamista!

 

Käyttäjän kaikki runot