Nuori ja kaunis

Runoilija Lovelove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onni ei tule etsien vaan eläen.
 

Mekko heiluen
lantio keinuen
hiukset hulmuen

nostan kädet ilmaan
sydän lyö musiikin kanssa kilpaa

olen villi ja varattu
nuori ja kaunis

kirkkaat valot leikkivät vartalollani
ne soikasevat hetkeksi silmäni

nautin tästä hetkestä
minun elämästä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sokaisevaa kauneutta nuoruuden hetkissä,jossa on nautinnon "vaara" kuin mielihyvän hurmaa !

Kiitos edellisestä - kun ilmoitettiin ettei nimim.olisi,eikä tiettävästi lähtenyt edes täältä,siksi täältä : Kiitos !

 

Käyttäjän kaikki runot