Vauva kuume ?

Runoilija Lovelove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onni ei tule etsien vaan eläen.
 

Tykkään lapsista,
mutten ihan kaikista

haluaisin lapsen

mutta en tiedä milloin?
mietin sitä välillä illoin

olen nuori viellä,
siksi en tiedä

haluanko elää nuoruutta,
nuoruuden huluutta

ehkä joku päivä tiedän
ja itseni vauva sylissä löydän.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot