Kieletty rakkaus

Runoilija Lovelove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onni ei tule etsien vaan eläen.
 

Sun huulet mun huulilla
sun sydän mun sisällä

ahmin sua ahnaasti,
tiedän
tämä on kielettyä rakkautta

mut en voi lopettaa
mun tunteet sua kohtaan
suuria ovat

ihomme toisia vasten
lämpö
huokaus

ja kotona
mietin
itken

syylisyyttä en tunne
se on mennyt pois

mut tätä ei tapahdu enää
mielessä vain oot

vieläkö joskus
löydämme toisemme

hukumme
ja sydämeni on taas synnistä
musta

kaipaan lohdustusta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau upee texti..

 

Käyttäjän kaikki runot