Erillaiset

Runoilija Lovelove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onni ei tule etsien vaan eläen.
 

On elämäni muuttunut nopeasti
on nuori nainen muuttunut vaimoksi

me erillaisia olemme,
silti nyt elämän yhdessä koemme

rakastan tuota miestä,
mut en osaa sanoa meidän yhteisestä tiestä

riittääkö rakkaus läpi elämän?
saiko mies tarpeeks hyvän emännän?

kahteen mieheen olen elämäni aikana rakastunut,
entistä en ole vieläkään unohtanut

miten sen voi unohtaa?
voiko muka kahta miestä rakastaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sinulla hienoja runoja sydäntäsärkevästä aiheesta.. Kyllä kahta voi rakastaa mut toden näköisesti haasteita tulee olemaan liiaksi asti

 

Käyttäjän kaikki runot