Välimatka

Runoilija Sirkumfleksi

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Malja kauneimalle.
Sille rakkalle, joka odottaa.
Odottaa ja odottaa.
Unohda ei. Jaksaa rakastaa.
Tahtoisin halata, rutistaa.
Välimatkaa kutistaa.
Anteeksi, tulen takaisin.
Sen lupaan.

Selite: 
Rakkaalleni, joka välimatkankin takana on olemassa.
Kategoria: 
 

Kommentit

On hienoa jos on joku joka odottaa.

 

Käyttäjän kaikki runot