Katse

Runoilija Sirkumfleksi

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katseeni kapea, rajoittava tekijä.
Estää totuuden, näyttää valheen.
Usko mitä näet. Vaan älä silmiäsi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika fiksua tekstiä. "Usko mitä näet. Vaan älä silmiäsi." aikas hyvä ohje.

 

Käyttäjän kaikki runot