Elämäni

Runoilija Sirkumfleksi

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rauhassa kuin joki, virtaa elämäni ohi.
Sivusta sitä moni katsoo ja mua neuvoo;
Tartu siihen kiinni, vielä kuin voit.
Hetken mietin, pohdin tovin.
Tyhmältä tuntuu, kun vastaan; en voi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot