kaunis lauluääni

Runoilija Hadeksen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En ole veden kantaja, en kehto raskaiden vesien, en tummien vetten liikuttaja. Peseydyn pilkkopimeissä vesissä, Hadeksen alamaailman porteilla.
 

Toivoisin, että minulla olisi
kaunis lauluääni
tai, että osaisin edes huutaa
ja huutaisinkin, jos tietäisin,
miksi olen vihainen.

Teeaikaan
joku sanoo minulle, että
“aterimien tulisi osoittaa kello viiteen”

ja minä tietäisin paljon parempia
asioita, mitä haarukalla voisi osoittaa -
Onhan pirullakin se iso punainen haarukka,
millä hän iskee enkeleitä maahan
- sellaisen minäkin haluaisin.

Haluaisin sellaiset punaiset kasvot,
ettei kenenkään tarvitsisi kysyä,
eikä minun tarvitsisi tietää,
että miksi olen vihainen.

Muut voisivat tukeutua
enkeleihinsä.
Minä turvautuisin sisäiseen saatanaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikka en tykkääkkään aiheesta joka runossa on mutta silti tuo alku on niin totta (:

Todellakin olet osunut asian ytimeen,
tämä iskee ja kauniisti kerrottuna.
Hyvä:)

Tästä tuli alkuosasta mieleen Heikki Hietamies, joka olisi kohtannut Lenita Airiston. Tuo loppuosa sitten syvensi kyllä.

 

Käyttäjän kaikki runot