Hän, joka on tottunut pimeään

Runoilija Hadeksen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En ole veden kantaja, en kehto raskaiden vesien, en tummien vetten liikuttaja. Peseydyn pilkkopimeissä vesissä, Hadeksen alamaailman porteilla.
 

Hänen silmistään näkee,
että hän on Lapista.

Minulla on taskulamppu,
josta patterit alkavat olla lopussa.
Sen valossa pimeä on pimeämpää,
kun silmät eivät pääse tottumaan.

Pidän hänet valossa,
hänet, joka on tottunut pimeään
ja hän näkee kuin kissa ja
kertoo minulle kiiluvin silmin,

että pimeässä on kaikki mustavalkoista
ja siksi kissoilla on raidat,
että he löytäisivät toisensa yössä.

Ja he löytävät toisensa yössä niin kuin me.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot