lähdön hetki

Runoilija taikalintunen

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jos teet jotain,tee se kunnolla
 

lähdit niin nopeaan elämästäni, jos olisin tiennyt olisi monta sanaa jäänyt sanomatta, monta tekoa jäänyt tekemättä. Voi kumpa vaan tietäisin että sinun on parempi olla siellä missä ikinä oletkaan. Muistan viimeisen hetken jolloin olit vierelläni,muistan sen kuin eilisen kun kerroit mulle kuinka vaikea sinun on olla.
Ehkä olisin voinut auttaa sinua, mutta nyt kun olet jo mennyt on se liian myöhäistä. Ehkä jonain päivänä lennät unessa luokseni ja saan olla vielä hetken elämästä vierelläsi.Olet minulle kaikkeni!

Selite: 
ikuisesti kaivaten rakkaimpaani!
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuvailet hyvin tuntojasi kaikissa runoissasi.

 

Käyttäjän kaikki runot