meidäntarina

Runoilija taikalintunen

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jos teet jotain,tee se kunnolla
 

Mä luulin,että oisin sulle ollut tärkee,en tiedä onko järkee jatkaa eteenpäin.
Mä kuulin,mitä puhuit sydämeeni särkee,tämä tuska kerkee repii sisimpäin.

Kai liikaa luotin sinuun kuitenkin,mä pettyy jouduin näihin valheisiiin...

En unta saa mua pitää valveilla,sun viattomat kasvot oli pelkkää valhetta,miksi sitten jatkoitkaan,tätä meidän tarinaa,vaikka olin sulle pelkkää ilmaa vaan.

Selite: 
tää laulu on kyl viel vähän kesken mut kuiteski.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot