Ostin huomaamattani samaa pyykkipulveria mitä sinä käytit

Runoilija personalprison

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sanoin etten koskaan tule rakastamaan ketään muuta
  niin kuin sinua

En minä enää edes muista minkä väriset silmäsi olivat
ja joskus pelkäsimme että olen raskaana sinulle
Selite: 
Sen tuoksusta tulit mieleeni
Kategoria: 
 

Kommentit

Alitajuntaisia muistoja.
Kaunis ja herkkä.
Voin nähdä sen pienen hymyn näille muistoille, silmissä häivähdys surua.
Onnea.

Vavahduttaa. Hieno.

Tutun tuntuinen.. itselläni vastaava kokemus vastikään :D hieno runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot