Sitä miettii

Runoilija savilintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Les temps sont durs pour les rêveurs.
 

Sitä miettii
että monestiko pystyy rakastamaan
ennen kuin bensa loppuu
ja sydän sammuu

Sitä miettii
että monestiko pitää saada turpaan
ennen kuin saa sen suudelman
mistä satukirjoissa puhutaan

Elämän ikuisesti onnellisina yhdessä



Vaikka sitä minä en taida edes haluta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau, ihana ja mielenkiintoinen.

*kiitos :D *

(: hauskinta on että varmuudella ei ikinä tiedä onko se ikuista, ennenkuin on sen ikuisuuden toisen kanssa viettänyt. On se rakkaus kiehtova ilmiö.
Onneksi sydän ei sammu ikinä, sen hehkua ei vain aina huomaa ennenko joku sen taas sieltä taas hohtamaan kirkkaammin.
kyllä, sitä miettii.

hyvä taidolla kirjoitettu,mietteitä antoi

 

Käyttäjän kaikki runot