Vielä torstaina kaikki oli hyvin

Runoilija sade

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Me vaan juotiin kaljaa ja leikittiin ajatuksella, mitä tekisit jos sulla olis miljoona.
 

Miten taas voi olla sunnuntai?

Juurihan viikko sitten oli
samanlainen surullinen päivä

vaikka nyt paistaakin aurinko

niin minä ajan edelleen
kaatosateessa
pois sieltä minne

minun olisi kuulunut jäädä

sellaiseksi ikuisuudeksi
kutsutuksi ajaksi

Viime maanantaina sinä laitoit viestiä
ja minä hymyilin kauniisti
jopa tylylle Subwayn kassalle

ja ainakin sille iloiselle kirpputorin myyjälle

Huomenna saatan ajaa päin puuta
sillä tiedätkö
( hei mies, jota luulin erityiseksi )

minua vituttaa

että minä olin heikko
kaunis nainen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

`Säätiedotus` ei aina osu oikeaan.

Puhutteleva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot