Vettä vain saisi tulla hieman lisää

Runoilija sade

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Me vaan juotiin kaljaa ja leikittiin ajatuksella, mitä tekisit jos sulla olis miljoona.
 

Hetkittäin saatan olla
niin onnellinen
että lähes poksahdan

enkä edes tiputtele tavaroita
taikka tiuski koiralleni

Nyt on sellainen hetki
eikä kukaan koskaan näe näitä

vaan odottavat pääsevänsä sanomaan
kuinka olen aina pahalla päällä

Taidan siksi viihtyä
lemmikkieni kanssa

nehän eivät koskaan puhu
vaikka kertoisivat
kuinka paljon elämästä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo! Juuri siksi itsekin arvostan kissojani,ne kun eivät arvostele tein mitä tahansa...

 

Käyttäjän kaikki runot