Tänään hyvä mieli

Runoilija sade

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Me vaan juotiin kaljaa ja leikittiin ajatuksella, mitä tekisit jos sulla olis miljoona.
 

Tiedätkö
se on vähän niin
että jos sanon tulevani kamalan pienestä
surulliseksi

sinä ymmärrät minua

Mutta kun kerron
maailman mitättömimpienkin asioiden
tekevän minut onnelliseksi

sinä katsot minua hassusti
päätäsi pudistellen

Ja teet minut silmittömän onnelliseksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo! Pidin todella paljon, erittäin suloinen :)

Hehe. Onnellinen runo, tästä runosta paistaa onnellisuus ja vilpittömyys. Pidän :)

 

Käyttäjän kaikki runot