Tämän palasen elämääni annan nyt pois

Runoilija sade

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Me vaan juotiin kaljaa ja leikittiin ajatuksella, mitä tekisit jos sulla olis miljoona.
 

Minä näin eilen aivan sattumalta
äitini
( vaikka en oikeastaan osaa enää
käyttää sitä sanaa )
siinä Prisman kassalla

siinä samassa työssään
kuin silloin reilu vuosi sitten
viimeisen kerran törmätessämme

Ja vaikka minä olen ollut
aivan julmetun katkera
sanoinkuvaamattoman vihainenkin

( tosin voin kertoa
että vuoden päivät vihattuaan
ei ihmisen vihaa ihan oikeasti enää riitä )

niin nyt jäljelle jäi enää sääli

sillä se vanheneva
minulle jo täysin tuntematon nainen

minä näin
se tekee kuolemaa

Selite: 
en olisi ikinä uskonut itkeväni runoa kirjoittaessa
Kategoria: 
 

Kommentit

todella syvältä koskettaa runosi, hyvin kirjoitettu

Tämä on kyllä mykistävä. Siis oikeasti. Vau.
Ja sekin, että runon äiti toimii kaupankassalla. Koska joskus kaupantädit on ihan oikeasti todella väsyneen näkösiä ja sitten pystyy hyvin kuvittelemaan tällaisen tarinan niihin silmiin.
Tämä oli upeaa. Karua ja surullista, mutta upeaa.

huh, olipas kerrankin semmoinen, mikä pisti ajattelemaan! kiitos siitä.

 

Käyttäjän kaikki runot