Like drug

Runoilija lonely

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..
 

He varoittivat minua sinusta.
Katseestasi.
Kosketuksestasi.
Sanoistasi.

Se olikin valhetta, koko tunne olikin vain valhetta.

Luulin että rakastit minua.
Petit , jätit ja puukotit selkään.
Revit sydämmeni palasiksi.

Silti olen valmis antamaan anteeksi.

Olen koukussa sinuun.
Tämä vieroitus ei auta.
Haluan sinua nyt enemmän ja enemmän.

Haluan sinut kokonaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

joillain ihmisillä vain on sellainen vaikutus. [been there, done that.]
tykkään tästä runosta.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
lonely Sori 11.10.2009 0 Runo
lonely Kyyneleet 9.10.2009 1 Runo
lonely Nimetön 12.10.2009 0 Runo
lonely Nimetön 9.10.2009 0 Runo
lonely Sinä. 9.10.2009 1 Runo
lonely elämä on julma 11.10.2009 0 Runo
lonely Nimetön 12.10.2009 0 Runo
lonely Like drug 11.10.2009 1 Runo
lonely Nimetön 12.10.2009 0 Runo