Elämän ruosteinen pyörä

Runoilija Kati91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsivä ei löydä. Kuuleva ei kuule. Turha haparoida, huutaa.
 

Elämän ruosteinen pyörä,
repii ihmissydämet.
Sävelet,
joita en ansaitse kuulla saastuneilla ihmiskorvilla,
menevät ohitse tämän henkilön.
Anteeksipyyntö on liian vaikea kielelle,
jota ei ole käytetty tuhansien taivaiden alla.
Kauan tarpeettomana olleet lihakset eivät jaksa nostaa kättä tervehdykseen.
Ja edelleen pyörii,
elämän ruosteinen pyörä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot