harhalinnut

Runoilija Kati91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsivä ei löydä. Kuuleva ei kuule. Turha haparoida, huutaa.
 

Viiltävä tuuli,
tuo mukanaan olemattomat linnut.
Jatkavat matkaansa kylmyydessä,
kadoten
eivätkä koskaan enää palaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea on runosi
hieno kokonaisuus

 

Käyttäjän kaikki runot