Tuhannet ja taas tuhannet

Runoilija Kati91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsivä ei löydä. Kuuleva ei kuule. Turha haparoida, huutaa.
 

Tuhansin kevein siiveniskuin
Pyyhkii murheet
Avartaa mielen

Tuhansin väräjävin siiveniskuin
Tuo elämää
Puhtautta likaisuuteen

Tuhansin pehmein siiveniskuin
Kietoo silkkisen
Turvallisuuden tunteen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot