Petyin

Runoilija Snakepit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kadotin onneni sataman.
Tiesin tämän kaiken loppuvan,
Myyn vaikka kultaisen maan.
Jos vain sut saan,
Tiesin kaiken päättyvän,
ennenkuin alkoikaan.
Jotenkin arvaa,
pahat teot joista seuraa karmaa.
Vaikka aurinko paistaisikin,
päiväni on aina harmaa.
Petyin.

Selite: 
Pettymystä ja petollisuutta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot