For Yukie

Runoilija Snakepit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tumma merivesi
vaahtoaa rantaan.
Jalanjälkesi jäävät
kevyinä santaan.

Olet laiha ja hento,
kevyt kuin perhonen.
Tuuli puhaltaa hiukset
kasvoillesi ne verhoten.

Vilkaiset mua hieman.
Lyhyt aika katsettasi
on kuin ikuisuus.
Sekuntin piinaavuus.

Hetki tuntuu
kestävän vuodelta.
Rakkaus vaikuttaa
kipeältä tunteelta.
Katsot vielä kerran
ja sanot hyvästi.

Selite: 
Adios Amigos
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis

Hyvää syntymäpäivää! <3

Tykkäsin tosta alun kuvailusta :) Oli loppupuolikin toki hiano, mutta alku oli vielä hienompi. Hauskaa synttäriä! :>

 

Käyttäjän kaikki runot