"Oli kiva tuntea"

Runoilija Snakepit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lämmin tuuli lävitse kasvojeni kiitää.
Auringon säteet meren pinnalla kiiltää.
Se ei meitä mitenkään lohduta.
Silti mun sydäntä tämä ero viiltää.
Katsot mua kauempaa pettyneesti.
Miten voit ottaa tämän näin kevyeesti?

"Oli kiva tuntea" sanoit,
ja sä nyt, kauas lähdet.
Tästä eteempäin mua ei
lohduta kuu, eikä tähdet.

Mietin, lausetta viimeistä.
Sen sanoit sä silmiini katsoen.
Pelkoa niistä hakien.
"Oli kiva tuntea."

Selite: 
Todellinen elämä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot