Pakahdus

Runoilija Latimeria

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 4.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voi Tommy, mikä minun on ny?
En tunne rakkautta, vihaa.
En kuule muuta kuin lihaa.
Voi äiti, oletko läsnä iäti?
En muista lämpöä ihanaa.
Miksi teit minusta vain lihaa?
Voi luoja, olenko luomasi ruoja?
Osaanko kuvaasi rakastaa, ottaa kuvasi
vastaan? Voinko vielä rakastaa, kuin äiti lastaan?

Selite: 
Kirjoitin tuon Tommylle iltalehdessä ja ajattelin kirjautua myös tänne.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot