Nimetön

Runoilija Kerääntyvä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2007
Viimeksi paikalla: 21.10.2021 15:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Where your fear comes from? *Ihmiset, jotka eivät ole käyneet pohjalla, eivät voi katsoa ylöspäin. *"Runous parantaa ne haavat, jotka ymmärrys on lyönyt." -Novalis
 

Oli sanomattakin selvää
että selviäisin yli sinusta..

aika kumma juttu
miten voi selvitä jostain,
joka ei ollut ikinä alkanautkaan.

ja lopettaa jotain
joka ei ole missään vaiheessa
edes kunnolla loppunut.

se kuuluisa piste,
meidän kahden välille
tai siis kysymysmerkki

hukkui jonnekin
välimatkan ja ihmismassojen väliin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot