Tuska

Runoilija Amatööri13

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kirjoitan tuskan takia.
se tuo helpotusta, puran tavallaan tunteitani kirjoittamalla.
toivottavasti tykkäätte:)
(englanniksi, suomeksi)
 

Anna sateen pois huuhdella eilisen tuskan,
ei sen tarttee taas muistuttaa.

Se tuntu jo eilen tarpeeks pahalle,
en haluu kokee sitä uudestaa.

Selite: 
Kun tuntee tarpeeks pahaa tuskaa, toivoo ettei enää koskaan tunne samoin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot