love

Runoilija Amatööri13

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kirjoitan tuskan takia.
se tuo helpotusta, puran tavallaan tunteitani kirjoittamalla.
toivottavasti tykkäätte:)
(englanniksi, suomeksi)
 

When you are full in love
Feels like it's not gravity which is keeping you down to earth.
It's him.
You always think him, his lips, smile, hair, hands, eyes, everything.
You can meaby scare it little.
Thinking what's happenning to me,
Don't afraid, it's love.

Selite: 
kertoo rakastumisesta, toivottavasti ette pahastu kun on englanniksi:)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot