särkyvää

Runoilija Amatööri13

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kirjoitan tuskan takia.
se tuo helpotusta, puran tavallaan tunteitani kirjoittamalla.
toivottavasti tykkäätte:)
(englanniksi, suomeksi)
 

Sydämet särkyy, ne särkyy lopullisesti.
Ei rikkoontunutta sydäntä voi korjata.
Haavoja voi yrittää pienentää,
mut ne on liian isoja lopulliseen parantumiseen.
Sydämen lyöntejä ilman ei voi elää.
Sydämen pitää lyödä, joten älä riko sitä.'

Selite: 
joo, kommenttia!:) niin hyvää kun huonoakin, kaikki on tervetullutta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot