haluun et jäät.

Runoilija Amatööri13

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kirjoitan tuskan takia.
se tuo helpotusta, puran tavallaan tunteitani kirjoittamalla.
toivottavasti tykkäätte:)
(englanniksi, suomeksi)
 

Älä yritä korjata mua, en oo rikki.
Mä oon valhetta, elän vaa sun päässäs.
Auta mua jaksamaa, vaikeet ajat kulkemaa.
En oo oikeesti täällä, vaa harha maan päällä.
Muut ei nää mua, sä vaan näät.
En haluu pois sun päästäs, haluut et jäät.

Selite: 
tää saattaa kuulostaa vähän sekavalta, mutta.. noh, eikai siinä mitää.
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanan sekavalta :) tykkään! hyvää syntymäpäivää :)

 

Käyttäjän kaikki runot