Musta Orkidea

Runoilija Gurmetta

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 20.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ikkunoiden valo viilletty keltaiseen kartonkiin
äänekkäitä siveltimen vetoja
ruskeaa ja mustaa
sylissä suun täysi verta
askeleita näkökentän ulkopuolella

synkän portaikon suttuinen koura hyväilee
paperossin tuoksuisen
viettelijättären reittä
punaisen kengän korko katkeaa
lanne ruhjoutuu kaiteeseen

merimiehet hoilottavat itsensä tervetulleiksi
kuset lorisevat löyhkäävään kloaakkiin
tyttö nauraa poskessa verta
hätäisesti sutaistu suu
kujalla välähtää teräs
huuto

ikkunasta kirvonnut hahmo
putoaa hiljaa
yhä uudelleen
syksyn viimeinen lehti
myöhäistä kysyä
kumartua ylle

kirkkomaalla vino risti
uupunut polvistuu
uinahtaa
keinahtaa katolleen
vuotaa helakkaa
sade.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

paljon kiitoksia! mukava jos tunnelma välittyi. olen hyvin mielissäni kommenteistanne.

 

Käyttäjän kaikki runot