Se kaikki.

Runoilija sokeana huomiseen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä huone,
neljä seinää.

Tämä kipu,
viisi haavaa.

Tämä tuska,
kuusi tikkiä.

Tämä kaipaus,
seitsemän kirjettä.

Tämä odotus,
kahdeksan viikkoa.

Tämä unettomuus,
yhdeksää eri lääkettä.

Tämä masennus,
kymmenen viikkoa pakkohoidossa.

Tämän sai aikaan, vain yksi ihminen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava :o
Yksi ihminen saa kyllä paljon aikaan.
Suosikki ->
Hienosti kirjoitettu!

Vau, tämä oli loistava! Tuo määrän kasvaminen oli kivasti keksitty, ja lopetus oli hieno. Ihastuin. Suosikit ->

vanha, tunteikas
upea

Runo lähtee hienosti arkisesta huoneesta ja päätyy tabun omaiseen pakkohoitoon, kasvaen kokoajan, kuten luvutkin. Ja lopulta kaiken takana on kuitenkin vain yksi. Upeaa!

Ehkä loppu hieman jotenkin ..
Realisti tämän. Tai en tiedä.

Pidin tuohon:
"Tämä odotus,
kahdeksan viikkoa." , asti tästä.
mutta, aika kiva.

 

Käyttäjän kaikki runot