ystäväni.!

Runoilija sokeana huomiseen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En olisi vältämättä koskaan uskonut, mutta silti sinut sain ystäväkseni.

Mä sua rakastan, en sillä tavalla, tiedäthän. mutta rakastan silti.

Ajat muuttuu. ympäriltämme ihmiset muuttuu, ihmisenä kai itsekkin.

Mä en tule koskaan tarkoittamaan sulle pahaa, en oikeesti.

jos joskus elämän pienet polut pääsee meidät erottamaan,omia polkuja kulkemaan.
minä kyllä vielä etsin sinut.

sinä et katoa minusta ikinä, et koskaan.

Selite: 
:/
Kategoria: 
 

Kommentit

ystävyys on arvokas asia kauniisti siitä kirjoitat..

Tämä oli ihan yli söpöä <3

tuollaista ystävyyttä on valitettavan harvoin ennää.

kyllä sitä kaipaa omia aikoja, silloin kun oli vielä tarpeeksi sokia maailman menolle..

 

Käyttäjän kaikki runot