Ehkä täydellisyys.

Runoilija sokeana huomiseen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mä etsin jotain itselleni tai itsestäni.

olen saanut sinut ja oon siitä onnellinen.

mut aina välillä mut valtaa tunne, ihan kuin jotain puuttuisi.

ehkä tää on vaan sitä, kukaan ei voi olla täydellinen.
en mäkään, et säkään, kulta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tähän sisältyy hieno ajatus

Matka itsetuntemukseen on elämän pituinen. Pohdiskeleva ja hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot