aina joutuu pettymään.

Runoilija sokeana huomiseen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näin sut kerran, näin sut taas aika monta kertaa uudestaan.

sitten huomasin, aina vain enemmän sua öisin ajattelin.

mä en halua olla ihastunut, vai uskoisinko rakkauteen ensisilmäyksellä.

niin monesti joutuu pettymään kun ei se oikea ollutkaan, sillähän on jo joku muu.

silti mä taas jotenki lankesin, lankesin ottamaan susta paremmin selvää.

ja petyin, murruin.

ja miksi on taas niin vaikeaa unohtaa, vaikka ei meidän välillä mitään tapahtunutkaan.

toivon sut näkeväni vaikka tiedän, olisi parempi itselleni että en näkisi.

on kaikki taas niin vaikeaa, vaikka syynä on vain se että näin sut kerran ja näin sut taas.

ja nyt minun pitäisi ja kannattaisi unohtaa.

vai tahtoisinko sittenkään? kaikki on taas vaikeaa.

Selite: 
noin siinä aina käy. loppuu ehkä jotenki tyhmästi, mut en tiiä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot