-

Runoilija Seraphine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki järjestyy / niin käy joskus.
 

Katkera yksinpuhelu
yksinäisyydestä ja kaipuusta
päättyy
laukaukseen.

Rappukäytävät kaikuvat
menneiden vuosien
askeleista,
joku
pamauttaa oven kiinni.

On hiljaista.

Taivas kaareutuu
kerrostalon yllä, missä
varikset
ja harmaat pilvet
kohtaavat tummanpuhuvina.

Sormien ote hellittää.
Avaimet
tippuvat hiljaa helisten
kylmälle asfaltille.

Varikset nousevat lentoon.

Selite: 
Tämä on muutaman viikon vanha, jonkinlainen tunnelmaharjoittelu kai.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot