Minä en tahdo olla yksin

Runoilija Seraphine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki järjestyy / niin käy joskus.
 

Se, että hämmennyn
kun ihmiset katsovat ohitseni
tai puhuvat tyhjiä lupauksia,
hymyilevät toisilleen ja
vaihtavat puheenaihetta

se, että hämmennystä seuraa
karvas tunne sydänalassa

onko se
niin kuin pitääkin

onko tarkoitus oivaltaa
ihmisen perusyksinäisyys
niistä sanoista, joita
muille sanotaan, mutta joita
kukaan ei koskaan minulle sanonut

mikä minä olen muille
pieneksi jäänyt vaate, unohdettu nukkekoti;
hennot yksityiskohdat rikkoutuvat
huolimattomissa käsissä

mikä minä olen itselleni
jos muiden kautta peilaan itseäni

se, että nielen itkuni
ja muutun kyyniseksi

onko se
niin kuin pitääkin

Selite: 
Eilen illalla oli vähän itkuinen olo, mutta kyllä se elämä tästä voittaa. Phii.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot