Sen illan jälkeen

Runoilija Seraphine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki järjestyy / niin käy joskus.
 

Minä en tänään onnistu
Niin kuin en eilenkään
Tai toissapäivänä
Tai huomenna
Tai koskaan

Toisinaan ei voi muuta kuin nauraa
kun seinät kaatuvat päälle
Ja olen toisten narri

Kuka minä olen?
Kuka sinä olet?
Mikä me olimme?
MITÄ ME EMME OLE ENÄÄ?

"Kyllä se siitä, kyllä se siitä"
Kuin mantra jolla vaivun transsiin
Sana sanalta uskon siihen vähemmän

Ja silloin minä nauran, nauran
Nauran nauran nauran nauran
Kunnes enää ei tule kuin

kyyneleitä

Selite: 
Totesin tässä yksi päivä, että elämä on aika naurettava juttu noin loppujen lopuksi !
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot